دشمن شناسی

سوره توبه آیه 8: چگونه با مشرکان عهدشکن ، وفای به عهد توان کرد؟؟!!!! در صورتیکه آن ها بر شما ظفر یابند ، مراعات هیچ عهد و پیمان را نخواهند کرد و به زبان بازی ، شما را خوشنود می سازند!! در صورتی که در دل جز کینه شما ندارند و بیشتر آن ها فاسق و نابکارند!!!

دشمن شناسی

سوره توبه آیه 8: چگونه با مشرکان عهدشکن ، وفای به عهد توان کرد؟؟!!!! در صورتیکه آن ها بر شما ظفر یابند ، مراعات هیچ عهد و پیمان را نخواهند کرد و به زبان بازی ، شما را خوشنود می سازند!! در صورتی که در دل جز کینه شما ندارند و بیشتر آن ها فاسق و نابکارند!!!

مشخصات بلاگ
دشمن شناسی

حیلت رها کن عاشقا دیوانه شو دیوانه شو
و اندر دل آتش در آ پروانه شو پروانه شو

هم خویش را بیگانه کن هم خانه را ویرانه کن
و آنگه بیا با عاشقان هم خانه شو هم خانه شو

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی
گر سوی مستان می روی مستانه شو مستانه شو

چون جان تو شد در هوا ز افسانه شیرین ما
فانی شو و چون عاشقان افسانه شو افسانه شو

 

این عید سعید ولایت امیرالمومنین رو به تمامی شیعیان جهان تبریک عرض می کنم. 
حضرت علی علیه السلام در نامه ای که به مالک اشتر می فرستند چند نمونه از وظایف حکومت دینی رو گوشزد می کنند و معتقدند که فلسفه سیاست و قدرت در اسلام بر پایه این 4 مورد هست:


اول: جبایة الخراج؛ جمع کردن مالیات خصوصا از ثروتمندان به نفع فقرا، یعنی توزیع عادلانه ثروت و پر کردن شکاف طبقاتی از وظایف اصلی یک حکومت دینی هست که منجر به عدالت اقتصادی می شه. اصلا فلسفه خمس و زکات هم گردش پول و ثروت خصوصا در بخش تولید هست بجای جمع کردن مال و تعدد آن که تقبیح شده است. همانطور که خدا در قرآن می فرماید وَیْلٌ لِکُلِّ هُمَزَةٍ لُمَزَةٍ «1» الَّذِی جَمَعَ مالًا وَ عَدَّدَهُ «2» یَحْسَبُ أَنَّ مالَهُ أَخْلَدَهُ 


دوم: عمارة البلاد؛ از دیگر وظایف حکومت دینی و سیاسی، آباد کردن سرزمین های تحت نفوذ اسلام هست در تمامی جوانب صنعتی، علمی، کشاورزی و ... و به طور کلی مرتبط با معاش دنیوی مردم. رفاه مردم در حکومت دینی در گرو آبادانی و پیشرفت مادی هست و قطعا یک از راه های استقلال حاکمیت اسلامی در مذاکرات بین المللی و بالا بردن قدرت چانه زنی هم محسوب میشه.


سوم: جِهاد عدوّها؛ مبارزه با دشمنان که با تامین امنیت داخلی و خارجی سرزمین های اسلامی همراه هست. عزت و استقلال یک حکومت بر چند چیز استواره که یکی از اون ها امنیت هست که به همین دلیل هم در نظام اسلامیِ امروز، تاکید زیادی بر قدرت بازدارندگی هست که در توافقات بین المللی پشتوانه اصلی برای تامین امنیت و منافع ملی و منطقه ایه. 


چهارم: استِصلاح اهلِها؛ در اینجا حضرت، از اصلاح اخلاقی جامعه و تربیت فرهنگی ومعنوی مردم هم به عنوان یکی از وظایف حکومت غافل نیست و به قول امروزی ها نوعی لایف استایل (سبک زندگی) هست بر خلاف برخی آقایون مسئول سکولار که معتقدند نباید مردم رو به زور به بهشت برد!!

________________________________________________

پ.ن: دوستان گرامی، اگر کتاب مفیدی درباره حضرت علی علیه السلام خوندن پیشنهاد بدن، یک سری هم بنده خوندم که پیشنهادم به دوستان هست:
- اول از همه خود کتاب نهج البلاغه از زبان حضرت که فوق العاده است
- علی و شهر بی آرمان ، دکتر ازغدی
- خداوند علم و شمشیر، رودلف ژایگر آلمانی
- علی از زبان علی، محمد محمدیان
- امام علی صدای عدالت انسانی، جورج جرداق مسیحی
- سیره امیرالمومنین وسیری در نهج البلاغه شهید مطهری

- قضاوت های حضرت علی

 


صابر خراسانی، فضایل حضرت علی👌🏻
مدت زمان: 1 دقیقه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">